TOKİ Nilüfer Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi alanda fark yaratmış, ulusal ve uluslar arası alanda bilinen ve tercih edilen, yenilikçi, çocuk ve doğa dostu okul olmak.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığı´nın genel ve özel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; 3-6 yaş çocuklarının bireysel özelliklerini dikkate alarak, tüm gelişim alanlarını destekleyecek eğitim programını ve eğitim ortamını düzenlemek. Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, topluma, manevi değerlere ve doğaya saygılı, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, problem çözebilen, öğrenmeyi seven çocuklar olarak onları ilkokula hazırlamak.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: SÜREN TURİZM
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu, Okullarda Orman, Eko-Okul, Harezmi Eğitim Modeli, e-Twinning Projeleri

WEB - https://tokiniluferanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atakent Mah. 223. Cad. 213.Sok Güneşpark 2 Evleri Yanı No12 Halkalı / Küçükçekmece / İstanbul

Öğretim Şekli :Yarım gün ve Kulüp Sınıfı olmak üzere eğitim veriyoruz.

Yerleşim Yeri - HALKALI- KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkeze uzaklık 5 km ,İl Merkeze uzaklık 23 km