HATİCE İMRENK DEMİROĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çeşitli okullarda okul öncesi öğretmenliği yaptı. Amerika ve İngiltere de dil eğitimini yaptı. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Birçok seminer ve sempozyuma katıldı. 2011-2012 yılları arasında TOKİ Nilüfer Anaokulunda müdür yardımcılığı yaptı. 2012-2014 yılları arasında Menekşe Anaokulunda  ve TOKİ Akasya Anaokulunda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2014 -2023 yılları arasında Gelincik Anaokulunda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2023 Ağustos ayından itibaren Toki Nilüfer Anaokulunda  Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Okul Öncesi Eğitimi alanında yaptığı çalışmalar ile görevi süresince Millî Eğitim Bakanlığı, Valilik, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından verilmiş olan Teşekkür, Başarı ve Üstün Başarı belgeleri ile Aylıkla ödülü bulunmaktadır.

Yeni eğitim yaklaşımlarını yakından takip ederek farklı alanlarda eğitim almaya devam etmektedir. TÜBİTAK projelerinde ve sosyal sorumluluk projelerinde görev almaktadır.

(212) 470 1627 (212) 470 1621 Eposta